Dr. Alina Cristian
Dr. Alina Cristian  A absolvit Facultatea de Medicină “Victor Papilian” din Sibiu specializarea Medicină Dentară din cadrul Universităţii Lucian Blaga din Sibiu promoţia 2006. Este medic medicină dentară, Doctor in stiinte medicale, are competente in implantologia orala si radio diagnostic oro-maxilo-facial si este asistent universitar la Universitatea „Lucian Blaga „ Sibiu, Facultatea de Medicina, specializarea Medicina Dentara, Disciplina Odontologie.
Continuare…
Dr. Lavinia Liliac
Dr. Lavinia Liliac – Viata mi-a oferit sansa de a fi pe rand:  asistent medical, am pornit profesional absolvind Colegiul de asistenti medicali din cadul Facultatii de medicina Sibiu, apoi am urmat Facultatea de Medicina – specializarea Medicina Dentara , pentru ca in prezent sa practic meseria de Medic dentist.
Continuare…
Dr. Andreea Dinu
Dr. Andreea Dinu – A absolvit Facultatea de Medicină “Victor Papilian” din Sibiu specializarea Medicină Dentară din cadrul Universităţii Lucian Blaga din Sibiu promoţia 2016. Este medic medicină dentară și medic rezident în cadrul Spitalului Clinic Judențean de Urgență Sibiu, specializarea Endodontie și membru al Colegiului Medicilor Dentiști din România.
Continuare…
Dr. Andrei Bodea
Dr. Andrei Bodea – A absolvit Facultatea de Medicină “Victor Papilian” din Sibiu specializarea Medicină Dentară din cadrul Universităţii Lucian Blaga din Sibiu promoţia 2016. Este medic medicină dentară și medic rezident în cadrul Spitalului Clinic Judențean de Urgență Sibiu, specializarea ,,Protetică Dentară”.
Continuare…
dr. Lavinia Martin
Dr. Lavinia Martin – A absolvit Facultatea de Medicina din Sibiu , specializarea medicina dentara in 2013. Este medic dentist si medic rezident in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Sibiu, specializarea endodontie si membru al Colegiului Medicilor Dentisti din Romania.
Continuare…
Dr. Nasser Hamdan
Dr. Nasser Hamdan – Am absolvit Facultatea de medicina “Victor Papilian “ in Sibiu in 2010. Din timpul facultatii am simtit o atractie fata de ortodontie si a capacitatii sale de a transforma fizionomia zambetului si fetei ,asa ca m-am decis sa ma specializez in ortodontie si ortopedie dento-faciala la UMF Targu Mures, la inceputul anului 2011.
Continuare…