Echipa

Dr. Alina Cristian  A absolvit Facultatea de Medicină “Victor Papilian” din Sibiu specializarea Medicină Dentară din cadrul Universităţii Lucian Blaga din Sibiu promoţia 2006. Este medic medicină dentară, Doctor in stiinte medicale, are competente in implantologia orala si radio diagnostic oro-maxilo-facial si este asistent universitar la Universitatea „Lucian Blaga „ Sibiu, Facultatea de Medicina, specializarea Medicina Dentara, Disciplina Odontologie.
Continuare…
 
Dr. Andreea Dinu – A absolvit Facultatea de Medicină “Victor Papilian” din Sibiu specializarea Medicină Dentară din cadrul Universităţii Lucian Blaga din Sibiu promoţia 2016. Este medic medicină dentară și medic rezident în cadrul Spitalului Clinic Judențean de Urgență Sibiu, specializarea Endodontie și membru al Colegiului Medicilor Dentiști din România.
Continuare…
 
Dr. Andrei Bodea – A absolvit Facultatea de Medicină “Victor Papilian” din Sibiu specializarea Medicină Dentară din cadrul Universităţii Lucian Blaga din Sibiu promoţia 2016. Este medic medicină dentară și medic rezident în cadrul Spitalului Clinic Judențean de Urgență Sibiu, specializarea ,,Protetică Dentară”.
Continuare…
 
Dr. Lavinia Martin – A absolvit Facultatea de Medicina din Sibiu , specializarea medicina dentara in 2013. Este medic dentist si medic rezident in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Sibiu, specializarea endodontie si membru al Colegiului Medicilor Dentisti din Romania.
Continuare…
 
Dr. Nasser Hamdan – Am absolvit Facultatea de medicina “Victor Papilian “ in Sibiu in 2010. Din timpul facultatii am simtit o atractie fata de ortodontie si a capacitatii sale de a transforma fizionomia zambetului si fetei ,asa ca m-am decis sa ma specializez in ortodontie si ortopedie dento-faciala la UMF Targu Mures, la inceputul anului 2011.
Continuare…
 
Dr. Nicoleta Orlateanu – A absolvit Facultatea de Medicina “Gr. T. Popa” Iași, specializarea Medicina Dentară, promoția 2012. Este medic in medicina dentara si are compentențe in Implantologie Orală. Cursuri de specializare in domeniile: protetica dentara, endodontie, parodontologie, odontologie, pedodontie…
Continuare…
 
Dr. Codruta Ursu – Din pasiune pentru medicina dentară, a absolvit Facultatea de Medicină “Victor Papilian” din Sibiu, specializarea Medicină Dentară din cadrul Universităţii Lucian Blaga din Sibiu promoţia 2017.
Continuare…
 
Dr. Claudia Cojan – Am absolvit Facultatea de Medicina “Victor Papilian” din Sibiu, specializarea medicina dentara din cadrul Universitatii Lucian Blaga in 2014. Inca din facultate mi-am dat seama de inclinatia spre latura chirurgicala a meseriei de medic dentist. Astfel, am inceput rezidentiatul la Sibiu si  in 2017 am promovat examenul de medic specialist chirurgie dento-alveolara la Targu-Mures.
Continuare…
 
Dr. Manani Nedelescu – ” Primum non nocere” ( în primul rând nu face rău) 

A absolvit Facultatea de Medicina Dentara Sibiu din cadrul Universitatii Lucian Blaga promotia 2020. Formare: 2014-2020: Facultatea de Medicina Dentara. De la 1 ianuarie 2021 este medic rezident specializarea Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala la Spitalul Clinic de Urgenta Targu Mures.
Continuare…
 
Dr. Simona-Elena Ifrim – A absolvit Facultatea de Medicină ,,Victor Papilian”, specializarea Medicină Dentară din cadrul Universității ,,Lucian Blaga” din Sibiu, promoția 2020.
Formare:
2014-2020: Facultatea de Medicină Dentară
De la 1 ianuarie 2022 este medic rezident în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Arad, specializarea Stomatologie Generală.
Continuare…
 
Dr. Ioana Dorca – A absolvit Facultatea de Medicină “ Victor Papilian” din Sibiu, specializarea Medicină
Dentară din cadrul Universităţii “ Lucian Blaga”, promoţia 2020.
Începând din ianuarie 2021 este medic rezident specializarea Chirurgie dento-alveolară , în
cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.
Continuare…
 
Dr. Ioana Lihor – A absolvit Facultatea de Medicină din Sibiu, specializarea Medicină Dentară din cadrul Universităţii Lucian Blaga din Sibiu, promoţia 2022.
Continuare…