Luni - Vineri: 08:00 - 20:00

Prezentare

O scurtă prezentare a clinicii noastre de reabilitare orală completă

DESPRE NOI

Clinica dentară Doctor Zâmbet

Clinica  de medicală  de reabilitare orală completă Doctor Zâmbet pune la dispoziția pacienților săi o gamă  completă de tratamente dentare, realizate de către echipa de medici dentiști specialiști și cu multiple competențe în domeniu,  în care se regăsesc toate specialitățile stomatologice. Avem peste 15 ani de experiență în domeniul medicinii dentare și punem la dispoziția pacienților noștri tratamente efectuate cu cele mai noi tehnici de reabilitare orală prin aparatură de ultimă generație: profilaxia cariei dentare prin sigilări și igienizare cu aparatură specifică (ultrasunete și prophyjet), endodonție cu tehnici de reciprocitate în prepararea canalelor și obturare prin condensare, protetică dentară prin tehnologie scanată care oferă o înaltă calitate și integrabilitate a pieselor protetice (fixe, mobile sau mobilizabile) în sistemul stomatognat al pacienților noștri.

Realizăm orice tip de lucrare protetică

Fie fixă, fie mobilă sau pe implante dentare și, prin colaborarea cu unul dintre cele mai dotate cabinete de tehnică dentară din Sibiu și din țară, utilizăm cea mai nouă tehnologie în domeniu din lume. Lucrările protetice pe ceramică cu structură de zirconiu îndeplinesc la ora actuală cele mai înalte standarde estetice și funcționale și noi le realizăm cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație în acest domeniu.

Clinica stomatologică Doctor Zâmbet este cea mai potrivită alegere pentru obținerea unui zâmbet frumos, sănătos și care să dureze în timp (dovada o au pacienții noștri care de peste 10 ani vin la control periodic). Ne adresăm pacienților de orice vârstă (inclusiv sugarilor) și cu orice fel de patologie asociată (diabet zaharat, hipertensiune arterială, epilepsie etc).

Ne găsiți într-o zonă ultracentrală

Ușor accesibilă pe strada General Magheru, nr.51, ap2 colț cu strada Constituției lângă clădirea BRD în dreptul stației de autobuz, cu intrare direct din stradă.

În cadrul clinicii veți găsi o ambianță caldă și o echipă de medici entuziaști gata să răspundă cu promptitudine și profesionalism nevoilor dumneavoastră cu multă răbdare și conștiinciozitate.

Noi facem tot posibilul pentru pacienții noștri ca vizitele la medicul de medicină dentară să fie o experiență plăcută, pozitivă și mai ales nedureroasă.

Măsurile de sterilizare, dezinfecție și decontaminare în clinica noastră

Măsurile de sepsie și antisepsie în clinica noastră sunt la cele mai înalte standarde și respectă cu strictețe legislația în domeniul sanitar, inclusiv ultimele norme de sterilizare impuse de legislația Ordinul administrație publică 961/2016 cu publicare în Monitorul Oficial MO 681/2016. În acest cadru legal utilizăm sterilizatoare moderne, instrumentarul este decontaminat apoi dezinfectat apoi îl înfoliem și îl pregătim pentru sterilizare. Fiecare pungă de sterilizare are un marker specific, punga se desface în fața pacientului astfel că acesta are certitudinea și controlul sterilizării. Fiecare cutie cu instrumente poartă markerul specific de sterilizare din ziua respectivă. Paharul, aspiratorul, bărbița, mănușile și masca sunt de unică folosință. Acestea le așezăm de față cu pacienții noștri tocmai pentru că aceștia să se asigure că sunt noi și că îi respectăm. Piesele de mână și suprafețele sunt sterilizate și dezinfectate cu soluții specifice conform legislației după fiecare pacient.

Asepsia mâinilor personalului medical se face cu soluții specifice.

Pentru a păstra curățenia pavimentului specific, pacienții noștri sunt rugați să utilizeze papuci de unică folosință pe care noi îi punem la dispoziția acestora.

Consultațiile și stabilirea planului de tratament sunt de 15 ani gratuite și așa vor rămâne.

DE CE NOI?

Clinica de reabilitare orală completă Doctor Zâmbet

Echipa noastră de profesioniști este pregătită să vă întâmpine și să vă aducă zâmbetul pe buze. Dispunem de patru cabinete complet utilate, pregătite pentru orice situație la cel mai înalt nivel.

Servicii de calitate

Diagnosticarea exactă și terapiile corespunzătoare, individualizate pentru fiecare pacient, respectiv pentru fiecare caz clinic în parte.

Tehnologie modernă

Microscopul oferă o nouă dimensiune a performanței, flexibilității și ergonomiei în practica de zi cu zi a medicului dentist.

Medici profesioniști

Clinica noastră beneficiază de o echipă de 13 medici profesioniști, cu studiile și pregătirea necesară să se ocupe de orice probleme de natură stomatologică.

MEMBRII

Echipa noastră

Fă cunoștiință cu echipa noastră de medici profesioniști!

Dr. Alina Cristian

A absolvit Facultatea de Medicină “Victor Papilian” din Sibiu specializarea ...

Dr. Andreea Dinu

Pentru mine, stomatologia este o artă: te solicită zilnic să-ţi depăşeşti limitele ...

Dr. Andrei Bodea

"Suntem ceea ce facem în mod repetat. Prin urmare , perfecțiunea nu este un act ...

Dr. Lavinia Martin

A absolvit Facultatea de Medicina din Sibiu , specializarea medicina dentara in 2013 ...
CURSURI

Formare profesională continuă

Completează formularul

Și vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

CONTACT

Programează-te!

Zâmbește cu încredere! Programarea ta la cabinetul nostru stomatologic este doar la un clic distanță. Alege să ai un zâmbet sănătos și frumos. Programează-te acum!

Te programezi

Teleonic sau pe email

Mergi la consult

La sediul nostru pe Str. Magheru 

Remediem problema

Rezolvăm orice problemă 

Primești tratament

Primești tratament aferent problemei

Informații contact

0269 243 942
Str. General Magheru, nr.51, ap.2, parter