Clinica  de medicala  de reabilitare orala completa – Doctor Zambet  pune la dispoziția pacienților săi o gamă  completă de tratamente dentare, realizate de către echipa de medici  dentisti specialisti si cu multiple competente in domeniu,  in care se regăsesc toate specialitațile stomatologice. Avem peste 10 ani de experientă  in domeniul medicinii dentare și punem la dispoziția pacienților nostri tratamente efectuate cu cele mai noi tehnici de reabilitare orala prin aparatura de ultimă generație: profilaxia cariei dentare prin sigilari si igienizare cu aparatura specifica (ultrasunete si prophyjet), endodontie cu tehnici de reciprocitate in prepararea canalelor si obturare prin condensare , protetica dentara prin tehnologie scanata care ofera o inalta calitate si integrabilitate a pieselor protetice (fixe, mobile sau mobilizabile) in sistemul stomatognat al pacientilor nostri.

Realizam orice tip de lucrare protetica fie fixa, fie mobila sau pe implante dentare si prin colaborarea cu unul dintre cele mai dotate cabinete de tehnica dentara din Sibiu si din tara utilizam cea mai noua tehnologie in domeniu din lume. Lucrarile  protetice pe ceramica cu structura de zirconiu indeplinesc la ora actuala cele mai inalte standare estetice si functionale si noi le realizam cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie in  acest domeniu.

Clinica stomatologică Doctor Zambet este cea mai potrivită alegere pentru obținerea unui zâmbet frumos,  sanatos si care sa dureze in timp (dovada o au pacientii nostri care de peste 10 ani vin la control periodic). Ne adresam pacientilor de orice varsta (inclusiv sugarilor) si cu orice fel de patologie asociata (diabet zaharat, hipertensiune arterial, epilepsie etc).

Ne gasiti într-o zona ultracentrala,  ușor accesibilă pe strada General Magheru, nr.51, ap2 colt cu strada Constitutiei langa cladirea BRD in dreptul statiei de autobuz, cu intrare direct din strada.

În cadrul clinicii veti găsi o ambianța caldă și o echipă de medici entuziaști gata să răspundă cu promptitudine și profesionalism nevoilor dumneavoastră cu multa rabdare si constinciozitate.

Noi, facem tot posibilul pentru pacienții nostri ca vizitele la medicul de medicina dentara sa fie  o  experiența plăcuta, pozitiva  si mai ales nedureroasa.

Consultatiile si stabilirea planului de tratament sunt de pe 15 ani gratuite si asa vor ramane.

Masurile de sterilizare desinfectie si decontaminare in clinica noastra

Masurile de sepsie si antisepsie in clinica noastra sunt la cele mai inalte standare si respecta cu strictete legislatia in domeniul sanitar, inclusiv ultimele norme de sterilizare impuse de legislatia Ordinul administratie publica 961/2016 cu publicare in Monitorul Oficial MO 681/2016.  In acest cadru legal utilizam sterilizatoare moderne, instrumentarul este decontaminat apoi desinfectat apoi il infoliem si il pregatim pentru sterilizare. Fiecare punga de sterilizare are un marker specific, punga se desface in fata pacientului astfel ca acesta are certitudinea si controlul sterilizarii. Fiecare cutie cu instrumente poarta markerul specific de sterilizare din ziua respectiva. Paharul, aspiratorul, barbita, manusile si masca sunt de unica folosinta. Acestea le asezam de fata cu pacientii nostri tocmai pentru ca acestia sa se asigure ca sunt noi si ca ii respectam. Piesele de mana si suprafetele sunt sterilizate si desinfectate cu solutii specifice conform legislatiei dupa fiecare pacient.

Asepsia mainilor personalului medical se face cu solutii specifice

Pentru a pastra curatenia pavimentului specific pacientii nostri sunt rugati sa utilizeze papuci de unica folosinta pe care noi ii punem la dispozitia acestora.