Luni - Vineri: 08:00 - 20:00

Laserul Dioda WISER

Acum, la noi in clinica, îți poți rezolva cu laserul dioda WISER problemele dentare!

SERVICII

Laserul dioda WISER

Pentru ca tu să beneficiezi de cele mai sigure și moderne tratamente, investim permanent în tehnologie de ultimă generație. Acum, la noi în clinică, îți poți rezolva cu laserul dioda WISER problemele dentare, de la tratamentul bolii parodontale până la albire dentară.

Wiser este un laser chirurgical proiectat pentru a gestiona tratamentele în toate ramurile medicinii dentare, acestea  fiind  realizate de personal specializat, sunt minim invazive si asigură o precizie superioară față de metodele clasice de intervenție. Datorită acestui laser pacientul se simte mult mai confortabil, tratamentul merge lin, fără complicații, iar timpul de vindecare este mult mai scurt.

Domeniile de utilizare a laserului ca metodă de terapie în stomatologie sunt foarte variate.

TERAPIA LASER permite efectuarea unor proceduri minim invasive, cu mai puțin sacrificiu de substanță biologică decât în cazul metodelor tradiționale de tratament. Există peste 25 de utilizări cunoscute ale laserului în stomatologie, și acestea includ aplicații atât asupra țesuturilor moi cât și dure. Aplicarea laserului asupra țesuturilor moi este unică prin capacitatea sa de a fi minim invaziv în cazul inciziilor și de a oferi coagulare în același timp și deci vom avea o sângerare minimă sau absentă cu totul.

COSMETICA DENTARĂ. Albirea  cu laser este una extrem de simplă: se folosește un gel de albire pe bază de peroxid de hidrogen activat de laser, rezultatele sunt uimitoare. Întreaga procedură este simplă și extrem de confortabilă pentru pacient, fiind totodată, sigură și rapidă. De asemenea se pot rezolva cu ajutorul laserului: herpex simplex , cheilita angulară, micropigmentari.

PARODONTOLOGIE. Laserterapia reprezintă o variantă minim invazivă de tratament a bolii parodontale (“parodontozei”). Acesta ajută la îndepărtarea țesutului moale infectat din pungile parodontale, la eliminarea biofilmului microbian, tartrului și cementului infectat de pe suprafața rădăcinilor dentare, și la închiderea pungilor parodontale după tratament printr-un “cheag” stabil de fibrin. Astfel, tratamentul parodontal cu laser oferă medicului stomatolog posibilitatea de a trata bolile parodontale moderate și severe fără utilizarea bisturiului și șuturilor, avantaj semnificativ pentru pacient.

ENDODONȚIE. Laserterapia aduce un avantaj major tratamentului endodontic clasic, și anume contribuie la curățarea și sterilizarea sistemului complex de canalicule radiculare (ce nu pot fi accesate prin metoda clasică) și la dezinfectarea profundă a pereților dentinari. Astfel, șansele de succes ale tratamentului endodontic cresc semnificativ.

IMPLANTOLOGIE. Tratamentul cu laser contribuie la sterilizarea țesuturilor învecinate și canalului osos în care va fi plasat implantul dentar. Eficiența integrării osoase a implantului este crescută, și implicit se mărește durata de viață a implantului.

CHIRURGIE ORALĂ. Laserul poate fi utilizat într-o largă variete de proceduri chirurgicale(ex. îndepărtarea tumorilor, chisturilor, leziunilor herpetice, aftelor, creșterilor gingivale etc.), aducând avantaje evidente față de metodele clasice, precum durere redusă sau absentă (în multe cazuri este suficientă doar efectuarea unei anestezii topice), terapie minim invazivă, sângerare minimă sau absentă, rar sunt necesare suturile după intervenție etc. În plus, deoarece laserul realizează și dezinfecția zonei operate, timpul de vindecare este redus și scad semnificativ șansele de apariție de complicații post-operatorii.

Alte servicii

Completează formularul

Și vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

CONTACT

Programează-te!

Zâmbește cu încredere! Programarea ta la cabinetul nostru stomatologic este doar la un clic distanță. Alege să ai un zâmbet sănătos și frumos. Programează-te acum!

Te programezi

Teleonic sau pe email

Mergi la consult

La sediul nostru pe Str. Magheru 

Remediem problema

Rezolvăm orice problemă 

Primești tratament

Primești tratament aferent problemei

Informații contact

0269 243 942
Str. General Magheru, nr.51, ap.2, parter