Luni - Vineri: 08:00 - 20:00

Servicii

Aici puteți vedea gama noastră de servicii

SERVICII

Servicii generale

Diagnosticarea exactă și terapiile corespunzătoare, individualizate pentru fiecare pacient, respectiv pentru fiecare caz clinic in parte,  sunt efectuate cu rigurozitare datorita utilizarii in clinica noastra a aparaturii de ultimă generatie și a aplicarii tehnologiilor  noi si avansate in domeniul medicinii dentare. Anual, ne perfectam in domeniul medical pentru a raspunde cerintelor exigente ale pacientilor nostri vechi sau noi. Astfel, tratamentul stomatologic si care restaureaza functiile intregului sistem stomatognat (masticatie, fonatie, deglutitie, estetica ) nu mai este perceput ca o suferință, ci mai degrabă o soluție excelentă ce contribuie la îmbunătățirea esteticii dentare și a sănătății orale, precum și la recuperarea funcției motorii. In acest context, prin manoperele riguroase efectuate de noi contribuim la imbunatatirea calitatii vietii tuturor persoanelor care se adreseaza clinicii noastre de reabilitare orala completa.

În cadrul Clinicii Dentare  de reabilitare orala – Doctor Zambet, pacienții pot beneficia de servicii stomatologice complexe, începând de la consultația stomatologică și planul de tratament complet si complex (care sunt manopere gratuite), până la tratamentele stomatologice de estetică dentară (igienă și profilaxie dentară, albirea dinților, fațete dentare, odontoterapie – restaurari coronare prin obturatii), endodonție, protetică dentară, chirurgie orală, implantologie orala, ortodonție (îndreptarea dinților), pedodonție (tratamentul dinților de lapte), tratamente odontale specifice femeilor insarcinate sau acelora care alapteaza  și servicii stomatologice pentru angajații  si colaboratorii din cadrul companiilor partenere.

Completează formularul

Și vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

CONTACT

Programează-te!

Zâmbește cu încredere! Programarea ta la cabinetul nostru stomatologic este doar la un clic distanță. Alege să ai un zâmbet sănătos și frumos. Programează-te acum!

Te programezi

Teleonic sau pe email

Mergi la consult

La sediul nostru pe Str. Magheru 

Remediem problema

Rezolvăm orice problemă 

Primești tratament

Primești tratament aferent problemei

Informații contact

0269 243 942
Str. General Magheru, nr.51, ap.2, parter