Luni - Vineri: 08:00 - 20:00

Implantul Dentar

Implantul dentar oferă o soluție durabilă și naturală!

SERVICII

Implantul Dentar

Structura unui implant dentar

Implantul dentar este alcatuit din 3 componente principale:

  1. Coroana este singura componenta care va fi vizibila la sfarsitul tratamentului. Poate fi confectionata din diverse materiale, precum ceramica sau zirconiu, acestea reusind sa redea cu fidelitate aspectul unui dinte natural. Coroanele sunt individualizate pentru fiecare pacient in parte, in cadrul laboratoarelor de tehnica dentara. Pentru ca acestea sa se potriveasca perfect in cavitatea orala, vor fi necesare mai multe
    amprente.
  2. Bontul creeaza legatura dintre implant si coroana. Principalul rol al bontului este de a transmite in mod egal si uniform fortele masticatorii de la coroana catre implant.
  3. Implantul dentar este confectionat din titan, material care va permite osteointegrarea in decurs de cateva luni de la momentul interventiei. Practic, un implant dentar va actiona precum o radacina artificiala, oferind suportul celorlalte componente.

Pasii care trebuie urmati
Pasul 1- Consultatie si Diagnostic

In cadrul clinicii noastre, pacientul va parcurge acest pas in mod gratuit, reusind astfel sa obtina o parere avizata si un plan personalizat de tratament, pe baza unui minutios examen clinic.


Pasul 2- Inserarea Implantului

Inserarea implantului va fi efectuata pe baza unui examen radiologic de tip CBCT. Interventia chirurgicala va fi realizata sub anestezia locala a pacientului, pentru a asigura confortul acestuia.


Pasul 3- Plasarea Bontului Protetic

Acest pas se va realiza doar dupa ce implantul anterior inserat va fi osteointegrat. Bontul va oferi un suport sigur pentru coroana ce va urma sau pentru lucrarea dentara finala. Medicul specialist va selecta un bont potrivit, in functie de pozitia, marimea si forma implantului.


Pasul 4- Plasarea Lucrarii Dentare Finale

Lucrarea dentara finala va fi in armonie cu structura fetei pacientului si se va potrivi cu
aspectul si culoarea dintilor naturali, reusind astfel sa redea un zambet perfect, precum si
functionalitate masticatorie.

Alte servicii

Completează formularul

Și vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

CONTACT

Programează-te!

Zâmbește cu încredere! Programarea ta la cabinetul nostru stomatologic este doar la un clic distanță. Alege să ai un zâmbet sănătos și frumos. Programează-te acum!

Te programezi

Teleonic sau pe email

Mergi la consult

La sediul nostru pe Str. Magheru 

Remediem problema

Rezolvăm orice problemă 

Primești tratament

Primești tratament aferent problemei

Informații contact

0269 243 942
Str. General Magheru, nr.51, ap.2, parter