Luni - Vineri: 08:00 - 20:00

Microscopul Dentar

Microscopul oferă o nouă dimensiune a performanței!

SERVICII

Microscopul Dentar

De-a lungul timpului actul medical a avut parte de numeroase transformări. În medicina dentară, pentru a veni în sprijinul medicului și a-i oferi pacientului cele mai moderne tratamente, se folosește cu succes microscopul dentar.
Microscopul oferă o nouă dimensiune a performanței, flexibilității și ergonomiei în practica de zi cu zi a medicului dentist. De la tratamente de stomatologie generala la tratamente de chirurgie și endodontie, microscopul dentar oferă detalii care nu sunt vizibile cu ochiul liber. Succesul actului medical depinde, astfel, de aceste detalii. Vizualizarea celor mai fine detalii oferite de microscopul dentar este importanta pentru un diagnostic corect și un tratament de succes. Are aplicabilitate în toate ramurile stomatologiei: endodonție ( pentru identificarea canalelor suplimentare, a perforatiilor radiculare, pentru extragerea instrumentelor fracturate, decelarea fracturilor radiculare – detalii care uneori pot salva dintele de la extracție) implantologie (verificarea conturului gingival și facilitarea procedurilor de sinus lift), terapie (verificarea îndepărtării în totalitate a dentinei alterate și observarea adaptării marginale a obturatiilor), protetica (verificarea preparatiilor și a adaptărilor marginale ale acestora), chirurgie orala (posibilitatea realizării unor incizii de mici dimensiuni cu o vindecare mult mai buna).

Alte servicii

Completează formularul

Și vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

CONTACT

Programează-te!

Zâmbește cu încredere! Programarea ta la cabinetul nostru stomatologic este doar la un clic distanță. Alege să ai un zâmbet sănătos și frumos. Programează-te acum!

Te programezi

Teleonic sau pe email

Mergi la consult

La sediul nostru pe Str. Magheru 

Remediem problema

Rezolvăm orice problemă 

Primești tratament

Primești tratament aferent problemei

Informații contact

0269 243 942
Str. General Magheru, nr.51, ap.2, parter