Pentru ca tu să beneficiezi de cele mai sigure și moderne tratamente, investim permanent în tehnologie de ultimă generație. Acum, la noi in clinica, îți poți rezolva cu laserul dioda WISER problemele dentare, de la tratamentul bolii parodontale până la albire dentară.

Wiser este un laser chirurgical proiectat pentru a gestiona tr

atamentele in toate ramurile medicinii dentare, acestea  fiind  realizate de personal specializat, sunt minim invazive si asigura o precizie superioara fata de metodele clasice de interventie. Datorita acestui laser pacientul se simte mult mai confortabil, tratamentul merge lin, fara complicatii, iar timpul de vindecare este mult mai scurt.

 

Domeniile de utilizare a laserului ca metoda de terapie in stomatologie sunt foarte variate.

TERAPIA LASER permite efectuarea unor proceduri minim inv

asive, cu mai putin sacrificiu de substanta biologica decat in cazul metodelor traditionale de tratament. Exista peste 25 de utilizari cunoscute ale laserului in stomatologie, si acestea includ aplicatii atat asupra tesuturilor moi cat si dure. Aplicarea laserului asupra tesuturilor moi este unica prin capacitatea sa de a fi minim invaziv in cazul inciziilor si de a oferi coagulare in acelasi timp si deci vom avea o sangerare minima sau absenta cu totul.

 

COSMETICA   DENTARA. Albirea  cu laser este una extrem de simpla: se foloseste un gel de albire pe baza de peroxid de hidrogen activat de laser, rezultatele sunt uimitoare. Intreaga procedura este simpla si extrem de confortabila pentru pacient, fiind totodata, sigura si rapida.de asemenea se pot rezolva cu ajutorul laserului: herpex simplex , cheilita angulara, micropigmentari.

 

PARODONTOLOGIE. Laserterapia reprezinta o varianta mi

nim invaziva de tratament a bolii parodontale (“parodontozei”). Acesta ajuta la indepartarea tesutului moale infectat din pungile parodontale, la eliminarea biofilmului microbian, tartrului si cementului infectat de pe suprafata radacinilor dentare, si la inchiderea pungilor parodontale dupa tratament printr-un “cheag” stabil de fibrin. Astfel, tratamentul parodontal cu laser ofera medicului stomatolog posibilitatea de a trata bolile parodontale moderate si severe fara utilizarea bisturiului si suturilor, avantaj semnificativ pentru pacient.

 

ENDODONTIE. Laserterapia aduce un avantaj major tratamentului endodontic clasic, si anume contribuie la curatarea si sterilizarea sistemului complex de canalicule radiculare (ce nu pot fi ac

cesate prin metoda clasica) si la dezinfectarea profunda a peretilor dentinari. Astfel, sansele de succes ale tratamentului endodontic cresc semnificativ.

 

IMPLANTOLOGIE. Tratamentul cu laser contribuie la sterilizarea tesuturilor invecinate si canalului osos in care va fi plasat implantul dentar. Eficienta integrarii osoase a implantului este crescuta, si implicit se mareste durata de viata a implantului.

 

CHIRURGIE ORALA. Laserul poate fi utilizat intr-o larga variete de proceduri chirurgicale(ex. indepartarea tumorilor, chisturilor, leziunilor herpetice, aftelor, cresterilor gingivale etc.), aducand avantaje evidente fata de metodele clasice, precum durere redusa sau absenta (in multe cazuri este suficienta doar efectuarea unei anestezii topice), terapie minim invaziva, sangerare minima sau absenta, rar sunt necesare suturile dupa interventie etc. In plus, deoarece laserul realizeaza si dezinfectia zonei operate, timpul de vindecare este redus si scad semnificativ sansele de aparitie de complicatii post-opera

torii.